Är med mupparna

Heej! Just nu är jag med Sofia och Rebecka, vi sitter i Rebeckas säng och gör olika saker allihopa, Rebecka vet inte att jag bloggar på hennes dator eller jag tror inte det iaf... Aja jag har pluggat lite svenska och sen så har vi ätit mumsiga cupcakes som Rebecka och Sofia hade gjort i helgen ^^.
Nu så ska jag tvinga dom att vi ska spela in en video som jag sen får lägga ut här på bloggen, hej då! // sOphia

              
              Haha! Gulliga cupcakes, eller hur? xD

Jag vill också dit!

Heej allihopa! Jag kom hem från skolan för ett tag sen och det var en helt vanlig dag, jag satt på a-tid i 60 minuter och övade till två prov som vi kommer att ha den här veckan. I morgon så börjar det första provet och då blir det engelska sen på torsdagen så blir det NO prov! Varför ska det vara så mycket?
Jag sitter och kollar på Fokis blogg och hon är i Japan och det verkar så kul, häftigt och mysigt, jag vill också dit!
I för sig så var jag ju i Thailand från December-Januari så jag har ju inget att klaga på ^^.
Aja nu så ska jag kolla på några roliga gamla bilder på mig, hej då! // sOphia

                                

 

 


Earth Hour

Hej! Igår så var det Earth Hour och det finns en häftig bild på hur det såg ut innan och efter Earth Hour startade! Här kommer den:


Efter en helg med Tilda

Hej allihopa! Den här helge har jag varit med Tilda så därför har jag inte kunnat skriva, jag sov över hos henne igår och det var jättekul! Vi spelade spelet Buzz med hennes brorsa och hennes pappa, tyvärr så vann inte jag utan det gjorde Tildas pappa. Men iaf idag så var Tilda och jag i Täby C och där kollade jag efter ett par jeans som jag har kollat efter väldigt länge och dom har fortfarande inte fått in dom!!
Sen så kollade jag på jackaoch skor till våren som förhoppningsvis kommer snart! Jag vill ha en röd everest jacka och ett par skor som inte fanns i Täby C. Aja nu så har jag överfört lite bilder som jag nu ska göra nånting med!
See you later alligator! //sOphia


 


Bilder på min hund när hon var valp!

Heej! Jag var inne på en sida som heter Kennel Raaw och det var där vi köpte Sally (Sally är vår hund). Vi köpte inte henne när hon var liten valp eller jo vi köpte henne när hon var valp men hon var 12 veckor så hon var en stor valp! Men nu har jag varit inne och kollat på bilder när hon var liten och hon är ju bara för söt!
Den hunden som har en röd ring runt sig det är min hund Sally!


Här är en till bild på henne! =D

Sally du kommer alltid att vara lika älskad!!

 


Utrotningshotade djur

Hej! Jag var nyss inne på Aftonbladet för att kolla vem som vann Lets Dance och det var Mattias, jag skrev igår att jag trodde att han skulle vinna så jag hade rätt ;D! Men iaf då skrev dom om dom mest utrotningshotade djuren och här kommer bilder på några av dom:


Det här djuret finns i Borneo i Indonesien.

Det här är en tvåfärgad Tamarind från Brasilien.

Det här är en axolotl. Det är en nattaktiv salamander
som lever i vattnet. Jag tycker den var gullig! ^^


Nu är det helg igen!

Godmorron alla som är vakna nu! Nu är det helg och jag har ingen aning vad jag ska hitta på idag, jag kan inte ringa en kompis nu det är för tidigt. Jag ligger just nu i sängen med varm oboy och två rostade smörgåsar, det är en god frukost!
I går så var det ju Lets Dance som jag låg och kolla på men sen så gick jag och la mig innan dom sa vem som vann, vet ni vilka det var? Jag är nyfiken så skriv det gärna i kommentarer! ^^ Aja nu så ska jag svara på lite kommentarer och kolla om mitt nya You Tube konto fungerar. Hej då! // sOphia

Nu är det helg igen!

Godmorron alla som är vakna nu! Nu är det helg och jag har ingen aning vad jag ska hitta på idag, jag kan inte ringa en kompis nu det är för tidigt. Jag ligger just nu i sängen med varm oboy och två rostade smörgåsar, det är en god frukost!
I går så var det ju Lets Dance som jag låg och kolla på men sen så gick jag och la mig innan dom sa vem som vann, vet ni vilka det var? Jag är nyfiken så skriv det gärna i kommentarer! ^^ Aja nu så ska jag svara på lite kommentarer och kolla om mitt nya You Tube konto fungerar. Hej då! // sOphia

Vem tror ni vinner?

Hej allihopa! Just nu ligger jag i källaren och kollar på Lets Dance alldeles ensam för att båda mina brorsor sover över hos kompisar så jag, Mamma och Micke åt Tacos ensamma. Men iaf nu så tänkte jag ställa er den här frågan: Vem tror ni vinner Lets Dance?
Ni får jättegärna svara på den frågan i kommentarer för det är så kul att se vilka som har gissat rätt! =D
Jag tror att Mattias och Cecilia vinner för att Mattias är ju känd genom E.M.D fast iförsig så är ju Claudia komiker..
Aja nu så ska jag bli medlem på You Tube så jag skriver mer efter det, hej då! // sOphia

                                              

Vi lyckades inte!

Hallå allihopa! Nu har jag kommit hem från skolan och ska snart ringa Alice och kolla med henne om hon vill göra något. Jag,Sofia, Elin och Rebecka gick tillsamans hem från skolan och då började vi kasta snöbollar på två killar som går i vår klass, det var dom som hade mulat mig förut! Vi tänkte också mula dom men det var vi inte ens nära att lyckas med tyvärr. ^^ Aja nu så tänkte jag poppa popcorn så hej då! // sOphia

                                     

Ring på köpet!

Hej allihopa! Jag var inne på en sida alldeles nyss där jag hittade en bild på en kopp där "handtaget" för den var en ring! ^^ Det är svårt att förklara men ni kommer fatta när ni ser bilden! Här kommer den:

          


Fredag= Sovmorgon

Godmorron! Nu är det fredag och det betyder att jag har sovmorgon till 10.00! Gud vad skönt, jag sover aldrig bort min sovmorgon så jag kan göra lite vad jag vill nu. Jag behöver iaf inte känna att det blir svårt att hinna göra en smoothie =)!

I går på kvällen så försökte jag komma in på internet för att kunna skriva men det höll på och bråka med mig så jag kunde inte tyvärr! Jag tänkte skriva att jag och Sofia var ute och gick med Bosse och Sally och sen så gick vi hem till Sofia ett tag. Nu så tänkte jag skriva ett nytt inlägg så hej då!

                                    

 


Det är ju våffeldagen!

Hej allihopa! Jag hade nästan glömt att det är ju våffeldagen idag! Det kan man ju absolut inte glömma herregud, jag vet inte om vi kommer att äta våfflor idag men det måste vi ju... aja jag får ringa mamma och fråga.
Idag så har det varit en helt vanlig dag förutom att Karro blev tillsagd av en lärare att hon inte fick filma Sofia och mig om vi inte ville det, hon sa att det är en pur lag! Man ba öhh vad är en pur lag? Men Karro filmade bara för att ha lite kul och vi menade inte sluta på det sättet som läraren trodde.


Smakade videung!

Heej! Ledsen att jag inte skrivit på ett tag och att jag skriver så få inlägg om dagen, det ska bli ändring på det.
Det är bara det att det är så mycket jag gör hela tiden så det finns inte så mycket tid till att sitta framför datorn och blogga men det är ju kul att blogga så jag tänker inte sluta!
Det skulle inte vara så kul om jag aldrig fick några kommentarer men nu får ju jag jättefina kommentarer av er, utan era fina kommentarer skulle jag slutat blogga för länge sen.

Aja iaf igår så var jag med kompisar på eftermiddagen och klockan 17.00 stack jag, Elin och Kimsy på fotbollsträning. När jag var på väg hemfrån skolan blev jag mulad (av två killar) så mycket att det inte ens går att förklara! Dom ska få igen i morgon såklart, idag så hann jag inte tyvärr.....

Aja men iaf på vägen till fotbollsträningen så plockade jag och Elin ner några videungar från ett träd och sedan så smakade vi pälsen på den och sen så skalade vi den och åt! Jag vet inte hur man ska kalla det mjuka på videungen, jag skrev pälsen men det kanske inte var så bra förklarat.

                                 

 


Stearinlampa!

Hej! Är det någon av er läsare som har en stearinlampa? Jag hade i alla fall inte hört talats om en sån innan jag såg lampan som är på bild här nedanför. Det är Jeeves Basu som har gjort dom. På videon så visar några hur lampan funkar kolla på den, det är jättehäftigt!



 


Veckans låt! ^^

                              
Eftersom att det är en ny vecka nu så tänkte jag lägga in Veckans låt men egentligen så är det meningen att den ska läggas ut på måndagar. Förra veckan så la jag också ut den på en tisdag eftersom att då hade jag glömt lägga in den på måndagen och igår så stod jag i en kiosk i fyra timmar så då hade jag inte heller tid!
Aja men i fortsättningen så ska den läggas ut på måndagar, Veckan låt blir: I write sins not tragdedies av Panic! At the disco.


Pannkakor är ju gott!

Hallå alla glada läsare! Jag har inte skrivit på den här veckan men igår så hade jag inte tid för att jag och mamma stod på Täby Ip:s kiosk (eller vad man nu ska säga) och sålde i fyra timmar.
På fyra timmar så kom det 4 personer! Om man räknar med mamma och mig så köpte 6 personer, det är vääldigt lite! Det var inte så lyckat om man säger så men vi fick in 200 kr så det är väl bättre än ingenting.

Aja nu så ska jag kasta mina pannkakor som jag gjorde till mellanmål, det fanns inget gott så varför inte göra pannkakor? ^^

Svårt med rött...

Den här veckan så har jag skrivit två inlägg om vilken färg jag ska välja på converse och nu så skriver jag ett tredje. I det ena inlägget så skrev jag att jag skulle ha gråa converse men jag vet inte längre..... röda vore ballt men det är så svårt att få rött att passa in, jag menar jag har inte så många kläder som passar till röda skor.
Jag behöver er hjälp som jag skrivit förut men nu böhöver jag verkligen Hjälp!! Aja ha det bäst! // sOphia

 


Täby C

Hej allihopa! Har ni haft en bra dag hittils? Jag har iaf varit på fotbollsträning, hälsat på min gudfar och varit i Täby C med pappa så man kan säga att jag har haft en asbra dag! =)
I Täby C så kollade jag efter ett par jeans på JC och tyvärr så hade dom inte rätt storlek men dom kommer att få in den nästa vecka så då är det dags att gå dit igen. På vägen ut så hittade jag ett par andra jättesnygga brallor med hål i! Jag får kolla lite nogare på dom nästa gång. Aja ha det bäst och kom ihåg att ni fortfarande kan anmäla er till tävlingen i kategorin: Tävlingar!
                                      

Stol av sugrör!

Har ni nån gång suttit på en stol som är gjord av sugrör? Inte jag iaf men jag skulle vilja testa! Jag vet inte hur många det är men om ni är intresserade så kan ni ju alltid försöka räkna! Ha det bäst! // sOphia

                                  

Kanske bestämt mig..

Hej och godmorgon! I dag så är det lördag och jag vet inte vad jag ska hitta på men snart så ska jag iaf gå ner och äta frukost. Jag ligger och kollar på min lilla tjock tv, jag undrar om någon kommer ha en sån om 30 år... dom kan ju inte bara försvinna. Aja igår så åt vi sushi till middag och det var riktigt gott, var det någon som såg på Lets Dance? Jag brukar inte kolla på det så jag vet inte vilka två par som gick vidare till final. Vet ni det så skriv det gärna i kommentaer, jag är nyfiken! ^^
Aja nu så tror jag faktiskt att jag har bestämt vilken färg jag ska ha på mina converse och det bliiir:
Gråa converse med apsnygga skosnören!

  
  


Tävling är startad!!

Hej allihopa! Nu så kan ni vara med och tävla om några av berlockerna som visas nedanför men då är det jätteviktigt att följa dom här reglerna:

1. Skriv ett inlägg i eran blogg om att ni tävlar om ett armband/halsband (ni bestämmer själva vad ni vill ha) och länka till min blogg.
2.
Om ni vill så kan ni kopiera bilderna och visa vad man kan välja.
3. Skriv i kommentarer att du är med och tävlar. Skriv också din e-postaddress och om du har en blogg så skriv också vad den heter.
4. Om du inte har en blogg så motivera i kommentarer varför du vill vinna och skriv din epostaddress.

Kom ihåg att om ni väljer ett halsband så kan ni bara välja en berlock och om ni väljer armband så kan ni välja fler berlocker. Om ni vinner så kontaktar jag er via eran mail och då måste ni också bestämma vilka/vilket smycken/smycke ni vill ha!
Så glöm inte att länka till min blogg och skriv eran e-postaddress! Lycka till!
^^

1.



2.



3.



4.



5.



6.



7.



8.



9.



10.



11.



12.



13.



14.



15.






Ps. Nummer 15 har två bilder av samma smycke.


Är med Clara och Anna!

Heej! Rubriken säger allt och vi har bakat scones som vi nu har käkat upp, det var supergott! Jag hade tänkt att lägga ut bilder på dom där berlockerna som jag har gjort i nästa inlägg. Hoppas ni anmäler er! =)
Aja nu så ska jag iaf visa en bild som jag har redigerat:

                                               

Åh Polly vad gott! xD

Hej allihopa! För ett tag sen så kom jag hem från skolan, jag, Rebecka och Johanna gick till Ica för att Rebecka skulle köpa Polly! Man kunde få smaka choklad våfflor med glass där och det var jättegott men det smakade inte så mycket choklad iaf vad jag tyckte. Sen så gick jag hem och jag har fotat några berlocker som ni kommer få välja sen.

Clara ringde alldeles nyss och vi bestämde att vi ska hitta på nåt, jag vill baka bröd för jag har inte ätit något mellanmål för vi har inget gott här hemma men vi får se! Aja här kommer iaf bilder på roligt formade saker som är gjorda av tvål! Dom är gjorda av Andreas Kraeftner.

                                    

                                   


Mig idag!


Haha! Kolla på min frilla! Jag har inte håret så idag, jag lovar! xD

 


Snart så blir det tävling!

I går så satte jag in några berlocker i ugnen som nu är färdiga så ikväll så kommer jag att lägga upp dom på bild med en kedja bredvid. Ni kan alltså tävla om dom berlockerna och om ni vinner så kommer jag att maila er och fråga vilken längd ni vill ha på kedjan och vart jag ska skicka armbandet. 
Det är jätteviktigt att ni kommer ihåg att skriva eran epostaddress för annars så kan inte jag maila er! Jag kommer att skriva mer om det här i kväll så håll utkik och anmäl er! Hej då! // sOphia

                             


Nu är det fredag!

Godmorgon! Äntligen är det fredag, veckan går så snabbt jag fattar inte att om ungefär 8 år så är jag 20 år och det lär gå jättesnabbt eftersom att det redan är slutet av Mars! Om April går så snabbt så blir jag nog lite rädd att alla månader kommer gå snabbt! ^^

Men iaf vad kommer ni ha för er ikväll? Kommer ni vara hemma och mysa eller gå ut och äta middag på nån bra resturang? Jag kommer vara hemma och ha det bra, vi kanske ska köpa vattenmelon och lite andra goda frukter istället för popcorn! Vattenmelon slår allt godis och fredagsmys! Aja fortsätt ha en bra morgon, jag börjar 10.00 idag så jag ska vara kvar här ett tag. Hej då! // sOphia

                                                    

Kaffe/Te koppar!

Jag var precis inne och kollade på en sida och då så hittade jag en bild på roligt formade kaffe/te koppar, formen på te/kaffet blir häftig! Jag gillar inte kaffe eller te, men när jag ser bilderna så blir jag faktiskt lite sugen! ^^

                                 


Home sweet home!

Heej! Nu har jag kommit hem från skolan och käkat lite mellanmål =). Jag håller fortfarande på och funderar på vilken färg jag ska ha på converse som jag ska köpa så snälla skriv i kommentarer och hjälp mig välja!
I förra inlägget så står det vilka färger jag väljer mellan.

Men iaf, ikväll så ska vi äta vitlöksbröd och pastasallad!
Det kommer att bli asgott ;)! Hoppsan nu råkade jag trycka på någon knapp som gjorde något konstigt...
Aja nu så tänkte jag lägga ut lite bilder på mig i dag:                       
Ps. Hårbandet hade jag inte på mig i skolan.

Oyasuminasai!^^

Rubriken är på japanska och betyder Godnatt! Någon som kan uttala det? Inte jag i alla fall, ikväll så var vi hos Jenny och åt middag och tårta som var orörd sen igår men sen kom vi och glufsade i oss massa det var väldigt gott x)! Sen så låg jag och myste med Ivan och kollade på Harry Potter 4, det var några scener i den filmen som 2 åringar vanligtvis skulle blivit rädda för men Ivan bara skratta! xD

Lite senare så kollade jag och på halv åtta hos mig och samtidigt så diskade Jenny. Apråpå att diska, vore det inte kul om man kunde blåsa såpbubblor med diskborsten. Det skulle ju göra allting mycket roligare =D!

                                 

Är det någon mer än jag som tycker att hon på bilden är jättelik Miley Cyrus när man ser henne från sidan?


Hjälp mig!

                    

Snart så är det vår och snön försvinner snart hoppas jag och då så är det ju dags att köpa vårjacka och vårskor, jag ska köpa ett par converse men det finns ju typ i alla färger och jag ska välja mellan grön, kanske gul, rosa, grå, svart, ljuslila och blå. Vilken färg tycker ni att jag ska välja? Jag behöver verkligen er hjälp så snälla skriv i kommentarer vad ni tycker! =D

                                                         

Mer tårta ^^

Helluw! Ännu en ny dag avklarad eller nästan men det kommer inte komma några hinder ivägen från att ha en asbra dag för vi ska äta tårta hos Jennifer som blev kvar från i går på Ivans kalas, det ska bli gott! =)

Hoppas ni andra också har haft en asbra dag! Aja snart så måste jag gå upp till Jennifer. Ha det bäst! // sOphia

 


Ny kategori! =)

                               

Hej allihopa! I går så tänkte jag börja med en kategori som heter Veckans låt eftersom att det var måndag då men det glömde jag så jag gör det idag istället! Men i fortsättningen så kommer veckans låt alltid på måndagar! =) Men iaf här så kommer Veckans låt:


Träslödjslärare= Tårögd

Tjohej Svensson! Haha, jag vet inte vad jag fick det ifrån jag fick bara lust att skriva det xD! Vet ni att idag så fick jag min träslödjslärare tårögd, iaf vad han sa. Han blev det för att jag hade gjort en liten låda på bara en lektion och då var måtten helt perfekt plus att jag hade gjort det på ett avencerat sätt.

Allt det jag skrev nyss var det han sa, han sa också jädrar när han fick se lådan och jag ba vadå är det något fel? Han ba nej jag blir nästan helt tårögd! xD Jag vill inte skryta eller nåt men tyckte att det bara var lite kul x)

                                                                        

Tjohej! xD

Dumma skola! I dag så är det fotbollsträning klockan 19.00 som jag har längtat efter men jag är helt fullproppad med läxor så det finns ingen chans för mig att ens få nudda en fotboll ikväll! :(

Aja egentligen så är det ju lite mitt fel att jag inte har gjort dom tidigare men det låtsas vi att det inte är ;p.

I kväll så ska jag också på Ivans lilla kalas, Ivan är pappas flickväns son han fyller två år! Grattis på dig Ivan :).
Aja nu så ska jag skriva ett nytt inlägg så hej då! // sOphia

                                            

Slutade 12 idag

För ungefär 3 timmar sen så kom jag hem från Annorlunda skoldag! Det var jättekul att göra bröd, egen pasta, carbonara och chokladsås med glass och det var väldigt mumsigt! ^^
Förut så satt jag och pysslade med lera men jag tog en liten paus för att skriva =).

Jag håller på och fixar berlocker till ett armband som man sen kan tävla om så den här veckan får ni kolla till lite extra om ni nu vill vara med och tävla.
Sen så kommer jag att skapa en kategori där man kan köpa armband, halsband, ringar, örhängen för billiga pris!

                                      
                                  Det här är inte mig idag! Det är mig typ för en vecka sen...


Annorlunda skoldag!

Godmorgon allihopa! I dag så börjar jag 9.00 och då så är det Annorlunda skoldag som skolan kallar det, det går till så att man får välja bland några alternativ vad man vill göra den dagen.

Jag valde hemkunskap så att idag så ska jag och Alex göra egen pasta, carbonara, ett slags bröd som jag inte kommer ihåg vad det heter och efterrätt! Efterrätten blir nog godast! ^^ Aja nu så måste jag börja förbereda mig för skolan! Ha det bäst! // sOphia

                                            


Karamellfärgat ris!

Jag har varit inne och kollat lite grejer på några sidor och b.la. så hittade jag en döskalle som är gjord av karamellfärgat ris! Här är en bild på den:

                                                    


Oh yeah!

Hej allihopa! I dag så hade vi match mot 96:orna och några 95:or och gissa vad? Vi vann xD!!! Innan matchen hade börjat hade jag och Sofia suttit i omklädningsrummet och sagt att dom är ju äldre än oss och att vissa gick i vår skola, gud vad pinsamt =)!

Men det är ju pinsamt för dom att dom förlorade med 2-0 mot 97:or!
Aja iaf, jag vet inte vad jag ska hitta på nu men det blir väl något kul. ^^ 

                           

Jag vill ha vår!

Heej! I dag så väktes jag ganska tidigt av pappa och Ludwig, Ludwig är på en innebandy match som började halv nio och Emil är hos mamma så nu är jag ensam i huset! =) Jag ska också ha match idag och då möter vi 96:orna, det ska bli kul dom är ju ett år äldre så vi får se hur det går! 

Aja iaf nu så har snön börjat smälta eller inte smälta men det har iaf blivigt soligt och det är väl ett tecken på att snart så smälter snön! Jag har börjat tröttna på snön för det här året fast den får gärna komma igen sen i December =).

                                              

Picknick!

När man har picknick så brukar man ju behöva ta med sig ganska mycket b.la. mat, drick och en filt som man kan sitta på men nu finns det en klänning som är till för att använda som pciknick filt! 

                                 
   Haha! Det är en ganska smart idé fast jag skulle aldrig köpa en sån. =D


En solig dag!

Hallå allihopa! I dag skiner solen så att man kan sitta och sola om man har lust men det kanske är lite för kallt! =) Snart så kommer pappa och hämtar mig och min packning sen så är det fotbolls träning och klockan 17.00 så är det bowling med fotbollslaget! Det ska bli super kul xD! Jag har städat mitt rum ett tag men det är fortfarande ganska mycket kvar. Man vill ju inte städa på en lördag iaf inte jag, det är bajstråkigt.

                                              
                                                Här är en gammal bild på mig när jag ska damma! xD


Planer för i morgon:

Planerna för i morgon är väl att jag ska sova typ till 08.00 som typ isf blir ett rekord att gå upp sent!
Sen så måste jag städa, städa och städa. Sen så ska jag gå till pappa. Sen så ska jag gå till fotbollsträningen och efter det så ska jag åka och bowla med fotbollslaget! =D

                                                                                   

Ja det är mina planer för i morgon, har ni planerat något eller har ni det soft och bara sover så länge ni orkar och sen så gör ni det ni har lust för? Jag har i och för sig också så när det gäller fotbollen och bowlingen men att städa, nej tack! =) Aja nu så ska jag ligga och glo lite på Sommaren med Göran, den är jätte rolig! Är det någon av er läsare som har sett den?

 


Helt magiskt!

Heej! Jag är jättetrött just nu, jag kan somna när som helst. Sofia var här och gjorde typ så att jag skulle somna när hon hade gått, nä jag bara skoja! xD

Det var jättekul när Sofia var här, vi gjorde två videos med Ludwig men jag kan typ inte lägga ut dom eftersom att den är större än 100 MB och på Videofy där jag är medlem får det bara vara 100MB. Man måste rippa videon men jag vet inte hur man gör, någon som vet? Skriv det isf det jättegärna i kommentarer. 

                                      

                                                                               


Piano i matbordet? xD

Hej allihopa! Har nyss kommit hem från en promenad med Sally och Bosse, Sofia och jag gick tillsamans.
Efter skolan så gick jag hem till Rebecka och Elin och Ida hängde också med! Sen så gick jag och Rebecka hem till mig och kollade på någon serie som hon hade hittat, den hette typ något konstigt.

Aja iaf nu så väntar jag bara på att mamma ska komma hem så kan vi börja med tacos, det är mumsigt! ^^

Kolla på det här matbordet! Det är ett piano inbyggt, jag undrar vad man ska säga om man undrar om man har ett piano! Typ så här: Har ni ett piano? Ja i matbordet! xD

                                             

                                             

 


Ett tält i jackan?

Godmorgon! I dag så har jag sovmorgon till klockan tio, det är skönt! Jag har ätit frukost för ett tag sen och nu har jag inget att behöva göra, jag ska kanske öva lite på franskan men förutom det så är det bara soft resten av morgonen.^^
Någon annan som pluggar franska?
Aja jag har hittat lite coola bilder som ni ska få se:

                                                    

                                                     

                                                     

                                                     Jag undrar om det är trångt i ett sånt "tält"! ^^

 


Jag = Har fått post!

Hallå alla där hemma! Vet ni vad? Jag har fått post och gissa vad det låg i, det låg ett jätte fint halsband i!
Jag hade velat ha ett sånt jättelänge och då beställde mamma och mormor ett sånt halsband åt mig =D
Så nu har det kommit och det var till och med finare än jag trodde att det skulle vara! Här är det:

                                             

                                             
                                                         

 


Varit med Sofia

Heej! Idag har jag inte skrivit något förrän nu då men jag var hos Sofia hela dagen så då kan jag ju inte sätta mig och skriva. Vi var ute och gick med Bosse och Sally för ett tag sen och dom blev såklart överlyckliga som vanligt ^^!

Snart så ska jag lägga mig och läsa men först så måste jag bara kolla en gång i min franska bok.
Aja jag har fått post som jag har öppnat och ni kan läsa i mitt nästa inlägg vad som ligger i det! ^^ // sOphia


                                                           


Ni måste kolla! Snälla..

Hej allihopa! Igår så skrev jag ett inlägg där jag skrev att jag skulle göra lite olika kategorier och en av kategorierna var om smycken som jag gör. Jag tänkte inte på att lägga ut bilder på dom men Ida frågade i kommenater vad det var för smycken och dom är gjorda av lera. Här kommer bilder på några:

                                     

                                     

Så vad tycker ni? Vill ni kunna köpa dom här smyckerna som jag då sätter på armband, örhängen, ring eller halsband. Jag har gjort många fler men dom här var bara ett exempel. Jag kommer isf också ha tävlingar där ni kan vinna såna här smycken. Snälla skriv vad ni tycker i kommentarer!

Slutar tidigt

Hej! I dag så slutade vi väldigt tidigt eftersom att alla lärare hade någon konferens eller vad det nu var...
Men det är skönt att sluta tidigt iaf! =) Klockan 15.50 så börjar min pianolektion och sen klockan 17.00 så börjar fotbollsträningen som bara håller på i en timme för vi kommer ha någon informationsmöte till halv åtta!
Det är det jag ska göra idag, juste jag måste städa också det ser ut som att det bott galna apor här i mitt rum! ^^ Aja jag tänkte skriva ett nytt inlägg nu men innan det så kommer lite bilder skapade av mat!

                                                                            


                                     

                          

                            

                          

                                                                       

Sminkad och osminkad


Bilden högst upp är när jag är sminkad till fjortis! Då har jag alltså asmycket smink och bilden längst ner det är jag idag när jag är utan smink! Jag behövde trycka ihop bilden högst upp! Hej då!

Ps. Jag använder aldrig smink vardagligen utan bilden högst upp var när jag och Tilda skulle på skoj sminka oss till fjortisar! =D


Ny uppfinning för barn!

Hallå! Hittade nyss en grej här på internet och det är en tallrik med lite lustiga men roliga bestik på!
Den är gjord för mindre barn som inte vill äta maten, det är meningen att det ska bli roligare att äta med roligare bestik! =D

                                              


Nya kategorier kommer!

Hej allihopa! Jag kommer från och med kanske nästa vecka börja med lite olika kategorier! Som t.e.x Veckans låt, Videoinlägg, roliga grejer, smycken som jag gör och ni kanske kan köpa... och tävlingar!
Men det där med smyckerna ni ska veta att jag är inget proffs på att göra det så jag får se hur jag gör med det....
I så fall så måste jag förbereda massa armband, halsband, örhängen och ringar innan den kategorin kommer ut.
Det var det jag tänkte skriva så ha det bäst! // sOphia ^^

Skriv gärna vad ni tycker om att jag skulle ha det där med smycken som kategori och skriv också vad ni vill ha för kategorier! =) Snälla!


Ny design av Rebecka!

Heej! Som ni ser så är det en ny design som Rebecka har gjort åt mig, visst är hon duktig? =) Det är alltid hon som har gjort designerna åt mig förutom en gång för då gjorde Sofia en.
Skriv gärna i kommentarer åt dom hur duktiga dom är!

I går så var det första dagen efter sportlovet och det känns ändå kul att få träffa sina kompisar och sånt där ^^. Om ett tag så kommer pappa och hämtar mig och alla mina grejer som jag ska ha med till honom ikväll, längtar efter honom jättemycket! 
Aja ska skriva ett nytt inlägg nu! Ha det bäst! // sOphia


På väg hem

Heej! Sitter just nu i bilen med mina brosor brevid mig, vi är på väg hem från Sälen och det känns tråkigt.
Det var knappt något folk där när vi åkte hem så det såg helt dött ut men idag är det typ en sån här bytesdag då folk åker hem på morgonen men sen så kommer det mer folk senare på kvällen.


Men iaf har ni det bra? Hoppas det! =) Vi stannade och åt för typ tre timmar sen men nu så börjar det väl närma sig till vårt hus och vår efterlängtande hund Sally! Jag har inte träffat henne på en hel vecka!
Här kommer en bild på henne:

                                             
                                                         Om några timmar så ses vi Sally!

God natt!

Nu är det sista gången jag ligger i den här våningsängen så att den här natten får jag ta och njuta mycket! =)
Vi har varit och badat på badhuset Xperium och det var grymt kul xD! Sofia och hennes familj kom sen och då åkte vi en rutshkana as många gånger, Karro och hennes familj dom kunde inte komma eftersom att hennes brorsa var tyvärr sjuk så att dom gick och bowlade istället.

I morgon så kommer jag inte kunna skriva någonting eftersom att vi kommer sitta i bilen typ hela dan och jag måste spara batteriet så att vi kan se på film i några timmar! Aja sov jätte gott och ha det bäst! // sOphia ^^ 

                                                                       


Sista dagen! =(

Heej! I dag är det som sagt sista dagen här och det känns tråkigt men samtidigt kul att få träffa pappa och alla kompiar. Vi har åkt skidor hela eftermiddagen och snart så ska vi åka och bada på ett äventyrsbad där vi kommer att träffa Sofia och Karros familjer, men innan det så ska vi äta spaghetti och köttfärssås! =)

Jag kollade nyss min mail och där hade jag fått ett epostmeddelande från BettiesGalleria där det stod: Nu har vi super rea!!! Så om ni vill ha något fint smycke så kolla in på BettiesGalleria. Aja nu så ska jag äta och sen så åker vi och badar! Ha det bäst! // sOphia

                                          

 

 


Heej!

Här kommer litebilder från igår och idag!

                                         
                                    Här är min goda varma oboy med grädde och marshmallows i!
                                         
                                         Här grillade vi korv!  
                                            
                                         På kvällen så blev jag sugen på mozarella med tomater! 
                                                                                                                                
                                    
                                                                              
                             Här är jag med mitt nya pannband från SPP! Dom gick runt och delade ut lite reklam! ^^
                                                                                    


Ha en bra kväll! ^^

Hallå! Det blev lite ändrade planer för ikväll, vi ska inte åka och bada med Sofia och Karros familj utan det ska vi göra i morgon på eftermiddagen istället. Vi bestämde oss för att vi ska gå ut och äta om ett tag, jag är väldigt trött så jag skulle nog ändå inte orka bada ikväll.
Aja om jag inte skriver mer ikväll så vill jag bara säga ha en bra kväll och sov så gott! ^^

                            


Världens största lussekatt!

Heej! Ligger och kollar lite på Youtube efter roliga videoklipp och jag hittade nyss ett där dom bakar världen största lussekatt! Jag skulle aldrig vilja äta en lussekatt längre efter jag ätit den här på videoklippet!
Den väger lite mer än 100 kg och är 1.50 m lång! 

                                                                 


Fredag!

Hej allihopa! Ledsen för att jag inte skrev i morse men jag sov istället ^^. Vi har som vanligt åkt skidor hela dagen men snart så ska vi förmodligen åka och bada på ett nytt badhus som heter: Experium.
 Vi ska träffa Sofia och Karros familj där också! =) Har ni haft en bra dag?
Nu vill inte jag verka tjatig men kom ihåg att ni kan fortfarande rösta på mig här! Jag tror att tävlingen är typ slut antingen i morgon eller på söndag så rösta på så mycket ni orkar nu! =D Skulle isf bli jätteglad!


 Jaa iaf idag är det fredag och då har man det ju lite soft eller hur? Man kan ha lite fredags mys genom att äta popcorn och här ser det ut som att det är en skål med popcorn i eller är det verkligen det? =)
Nej det är det inte utan det är dit ritat så man kan ju skoja med någon genom att säga: Kolla jag har poppat popcorn! Sen så blir den jätteförvånad när man försöker ta popcorn! ^^

                               


Efter en härlig dag!

Hej! Jag är helt slut och mätt, åt nyss pasta carbonara och den var god. Vi har åkt skidor hela dagen så att jag är jättetrött nu! Någon mer som är på skidresa? Jag och Emil åkte upp i en svart backe och det gick sådär..
vi åkte först en lift upp till en backe där vi fick åka genom en skog med gupp i och sen så tog vi av oss skidorna och gick lite högre upp och det var väldigt jobbigt kan jag säga er. Till slut när vi gått högst upp med våra klumpiga pjäcksor så fick vi inte på oss skidorna!
Vi testade alla möjliga sätt att få på dom men det gick inte så vi fick åka ner på rumpan till en mindre brantare plats och där så fick vi också lite problem men det funkade iaf, det kom till och med en man till mig och frågade om jag behövde hjälp och jag svarade att det gick bra ^^. 


Vad har ni gjort idag då?
I dag så kom Sofia och Carro hit upp till Sälen fast dom är i Lindvallen och jag är i Tandådalen men vi ska förmodligen bada ihop i ett badhus. Fast det behövde jag kanske inte säga utan det tar man ju för givet nu, jag menar vet ni någon person som skulle bada i sjön när det är minusgrader ute? Inte jag iaf! Aja nu så ska jag se på: Du är vad du äter! Så hej då! // sOphia

                                                    

God morgon!

Ännu en ny dag här i Sälen, det känns skönt att veta att det bara är något roligt att se fram emot! Mamma och jag kanske ska hyra långfärdsskidor och åka med på dagen men jag vet inte om jag vill.. det är roligare att åka slalom skidor men jag har fått så ont på grund av pjäcksorna. Aja det vore värre med såna här skor:

                                              
                                                              


Bilder i Sälen

Heej!
Vad har ni för er där hemma? Hoppas ni har det bra iaf, jag tänkte bara lägga ut några bilder på hur det ser ut här uppe i fjällen. Här kommer dom:









Bilderna är lite sådär men det är för att det är svinakallt att ta av sig vantarna!
Men hoppas ni gillade dom ändå!


Ny scarf!

Hallå alla där hemma!
För ett tag sen så kom vi hem från skidbackarna och sen så har vi inte gjort så mycket mer än att vi var på After ski och köpt en slags scarf till mig och mamma. Det är så blåsigt uppe på toppen så vi behövde nånting att dra över munnen. Snart så ska vi äta hamburgare, det ska bli gott! =)

 Är det nånting bra på tv ikväll förresten? Jag tror inte det men jag har faktiskt ingen aning! Aja här kommer några bilder från idag!


Här är min varma choklad med grädde i och väldigt mycket nötter! ^^


Här är min scarf eller vad man nu säger som jag köpte idag!
Det fanns inte så många att välja bland så det blev den här...


Den här backen gav jag mig på idag! =D

Ha det bäst! // sOphia


Perfekta stolar!

Hej allihopa!
Är det någon som känner för att sitta på en cupcake utan att bli kladdig? Då är det här den rätta grejen för er!

                                            

                             Jag skulle vilja ha en i rosa tror jag, fast dom kanske är lite stora! =)

 


Ni kan fortfarande rösta på mig!

Hej igen!
Snart så är det dags att åka skidor igen, man blir ganska trött efter ett tag när man åkt länge. Jag funderar på att göra en tävling där man kan vinna en liten grej som jag har gjort, det är ett armband med berlocker på som är gjorda av fimolera! Men jag får se sen hur jag ska göra. Aja men nu så tänker jag bara påminna er om att ni fortfarande kan rösta på mig här! Aja här kommer en bild på en man som har skapat en grej som är gjord av leksaksbilar!

custom project

 

 

 


Härligt!

Heej!
Har nyss kommit hem från dom härliga skidbackarna, det är så kul att åka skidor! Vi åkte upp med sittliften och åkte dom röda backarna, jag ska nog testa att åka en svart backe fast juste det har jag redan gjort! Aja det här blev kort men jag skriver igen sen, jag måste gå och äta varm soppa!


Rubiks kub!

God morgon!
Nyss vaknade jag här i våningsängen som jag sover i, den är väldigt skön! Planerna för idag är väl att gå och hyra slalomskidor, och sedan åka hela dagen. Jag hoppas vi får varm choklad från en liten stuga som ligger precis vid backarna, det är så gott man kan köpa våfflor därifrån också! Det är nog därför stugan heter: Järnet! ^^ "Smart" jag är som kommer på det helt själv, det skulle iaf nog Rebecka säga till mig om hon vore här! Aja iaf idag skiner solen jättemycket så jag vill inte vara inne längre utan jag vill gå och åka nu! 


Kolla in dom här bilderna! Borden är gjorda av Rubiks kub ! Det är meningen att man ska kunna ställa playstation 3 konsoler där. xD


                                                                                      

 


Snälla rösta på mig!

Hallå!
Tänkte säga lite snabbt bara att jag är med i veckans blogg och jag skulle bli supertacksam om ni kunde rösta på mig! Här gör ni det: www.liivahliin.blogg.se Snälla rösta nu! Det här ärförsta gången jag är med i en blogg tävling! =D


Åh så mysigt!

Hej!
Nu så ligger jag i en våningsäng i vår stuga, det är jättemysigt! =) Vi var ute och handlade och åt på resturang ikväll så nu är jag fortfarande helt proppmätt. Iaf i morgon så kommer jag och dom andra gå ut och åka skidor hela dagen och ha det mysigt, vi får se om någon har lust att hänga med ut på någon svart backe med mig.. det ska som tur är vara mycket sol!



Här är min packning! System kameran är inte min så att ni vet.


Min goda lunch, det är pasta carbonara! Mums =)


Här är jag idag innan vi åkte ^^


Här har jag gjort i ordning min garderob! Snyggt va? =)


Nu så ska jag sova i den här sängen! God natt=)

// sOphia


Nu är vi framme!

Heeej!
Nu äntligen så är vi framme i vår lilla mysiga stuga! Det tog typ 7 timmar att åka hit men då tog vi lunchpaus och sträckte på benen och sånt där =) Väldigt snart så ska vi gå och kolla om man fortfarande kan hyra skidor, men jag lägger ut lite bilder sen! Ha det bäst // sOphia xD


RSS 2.0