Under veckan

 Hej! Jag har inte skrivit på vääääldigt länge men jag tänker berätta vad som har hänt under veckan. Måndag: Nothing intressant. Tisdag: Vi såg på en teater som F-1:orna visade upp. Den var egentligen jättetråkig men dom gjorde den rolig på nåt magiskt sätt. Onsdag: Vi visade upp teatern: Djungelboken! Det var jättekul. Jag var pantern Bagheera. Vi visade upp inför hela skolan på dagen och sen på kvällen visade vi uppför föräldrarna. Torsdag: Jag var med Rebecka tror jag.... Fredag: Vi visade upp pjäsen inför några dagisbarn å på kvällen så hade jag match och den vann vi med 2-1 ... Det var inte vår bästa match men vi vann ialf. Lördag: Jag var med Tilda och Alice och vi bakade glass! Det var jättegott! Dom sov över hos mig. Vi kollade på Robinson och det va så himla dåligt att Ellenor vann! Söndag: Jag var på Kvarnbadet med Rebecka och Alice. Det var jätteskönt i vattnet! Efter det fick vi nybakade bullar och saft. Gott va? xD Nu måste jag gå och lägga mig så GOODNIGHT! Frstn jag kom på att bokstäverna: G och S kan bli guess om man säger det snabbt. Smart va?

Lite vad som hänt i dag

  I dag så har det hänt ganska mycket å nu tänker jag berätta va som hänt. 1. Jag var med mamma, Ludwig, Emil och Micke och spelade golf! Det gick inge bra .... Hehe! Jag missade bollen typ hela tidn och när jag träffade den som hände väldigt få gånger flög den åt sidan! xD När jag gick och skulle försöka träffa sånna där minigolfhål så gick det lite bättre men det gick fortfarande inte så jättebra det heller. =) 2. Vi åkte hem och åt lunch å hoppa lite på stutsmattan! 3. Mamma, jag och Emil åkte till Arninge och köpte en svart polotröja till en teater som vi snart kommer visa upp ( teatern heter Djungelboken). Vi fick leta lite efter polotröjorna men till slut så hittade vi dem men dem fanns inte i svart på tjejavdelningen så jag fick gå till killavdelningen och köpa tröjan. Sen så åkte vi vidare och kollade lite på klänningar till skolavslutningen. Vi hittade flera fina men den jag valde är finast! Den är vit med ett vitt band på där det sitter en rosett. Vi la undan den klänningen så att vi ska köpa den i morron. 4. Vi åkte hem och hämtade min väska och min jumpapåse och åkte sen vidare till min pappa. Jag stressade lite med att få på mig fotbollskläderna för att jag hade lite bråttom. 5. Jag gjorde 2 mål på fotbollen! 6. Jag cyklade hem.   

Här är klänningen som jag kommer ha på skolavslutningen. Fin va? =D

Morgonpigg!

  Hej! Nu är klockan 07.11 och jag sitter här och skriver även fast jag har sovmorgon. Jag vaknade klockan 06.00 ungefär och då låg jag och läste en jättebra bok som heter: Tillsammans ( den första boken) . I dag har hela min klass geografiprov! Trååkigt .... men jag har tränat ganska mycket så att jag kan placera ut dom utan problem men huvudstäderna är lite svårare.... jag är inte säker på om man säger huvudstäder när man pratar om landskap. Hehe =) Efter skolan i dag så ska jag vara med Rebecka ! =D Det kommer att bli kul. Undrar vad det är på jympan i dag? Hoppas det blir kul annars typ får jag ett utbrott. xD I fredags så var jag i Täby C med Becka å Emelie! Det var kul. Vi tog massa roliga foton som jag kan lägga ut sen om ni vill. Men nu har min pappa vaknat så nu måste jag gå ner och hjälpa til med breakfasten! Hehe! =)  Hej då!

Just nu

 Just nu sitter jag här och ska skriva lite samtidigt som jag lyssnar på låten Jag var sjutton år.

Den låten är sådär tycker jag. I dag var jag och min klass på TomTits! Det var kul där även fast jag var där förut på sportlovet ... fast den här gången var det öppet utomhus också och det var det inte när jag var där på sportlovet. Vi hade delat in oss i faddergrupper så att 5:orna fick ta hand om dom yngre (jag går i 5:an) å Rebecka och jag slog ihop våra grupper så att det skulle bli lite lättare men det blev det inte för att dom lyssnade aldrig på båda utan bara på en. Jag och Rebecka kände oss jättebossiga eftersom att vi höll på och sa till dom nästan hela tiden att dom skulle hålla varandra i handen. När det var dags att åka hem så blev Rebecka och jag lite sena till det rummet vi skulle samlas i innan vi åkte och alla höll på och frågade: Vad gjorde ni egentligen? xD På vägen hem så åkte vi i samma buss som på vägen dit (altså en jättelyxig buss) och då höll dom flesta på och skickade låtar till varandra även fast man inte visste vem man skicka låten till! =p Snart ska jag på fotbollsträning och det kommer säkert bli kul! Men BYE!

Pysselklubben och annat

Vet ni va! Jag har blivit medlem i Pysselklubben å det är jättekul. Man får hem ett paket var fjärde vecka med massa pysselsaker i... å sen är det bara dags att börja pyssla! Kul va? Ni kan läsa mer om det om ni går in på: www.pysselklubben.se  . I dag på skolan så var det skööönt för att vi hade bara roligt. Jag Tilda, Rebecka och Louise höll på med några konstiga kluringar och det blev inte så mycket jobb utan mer snack ...... men lite jobb! Jag hade piano och jag hade glömt min piano bok så jag åkte till mamma å skulle hämta den men jag hade glömt nyckeln då också. Så att jag fick låna där. Sen gick vi hem till Tilda och åt mellanmål och spelade smash på skolan och fusk och smyg med några andra också. Sen efter så körde vi sällskapsspelet : Tjejsnack. Rebecka fick upg att ringa min mamma och fråga om hon ville städa hennes rum! Piiinsamt. Fast dom känner varandra så det var inte så pinsamt för henne. xD Men nu måste jag sluta så Hej då!

Fotot

Hej i dag klockan 18.30 var jag nere på IP och tog lagfoto med mitt fotbollslag. Jag och Louise och Ebba cyklade tillsammans ner dit .... Jag försökte hoppa på cykeln på nåt konstigt sätt! Det funka inte så bra. När vi tog lagfotot så satt man där och glodde in i en konstig kamera och man blev helt förstörd i ögonen! Jobbigt. Nu har jag lärt mig hur man designar en blogg..... det är lite avencerat men när man har lärt sig är det lätt! =p 
Men nu måste jag sluta så hej då!
                                                                 //Sophia

Klassen

Vet ni va! Jag har hammnat i samma klass som mina kompisar Rebecka och Sofia! YES! Jag känner typ alla i den klassen förutom några killar .... men det är en kille från min paralell klass som jag kommer att gå med. Sen är det några tjejer från midgård som jag känner som kommer börja i min klass. Klassen heter 6B och den ligger i Skolhagenskolan! Jag har jättenära dit. Det har alltid varit  Emelie och Rebecka som haft jättenära till vår skola men nu efter sommarlovet så blir det jag som får jättenära.... Haha! xD Emelie och en annan kompis som heter Alice kommer att gå i matteklass men jag och Sofia och Rebecka kommer att gå i vanlig klass.      Nu vill jag inte säga GOOD BYE du som sitter där hemma och glor på datan utan nu vill jag bara säga                                      

Hemma igen!

Heeej! Nu har jag kommit hem från klassresan som va jättekul! Vi gjorde allt jag skrev på förra inlägget förutom kubb och brännboll men istället så hade vi en jättekul frågesport som jag och mitt lag vann! Vårt lag hette: Polarna! Haha! Vår lagsång gick så här: Polarna e coola för att dom går i en ASBRA skola ....  Vi lämnar penna och sudden för att åka till DOMARUDDEN! Hahahaha! Det var jättekul och vet ni vad ja sa ju att jag skulle försöka att hoppa i den där iskalla sjön ooooooch jag gjorde det! Bra va? Det var bara 12.7 grader om man ska va exat! Det sved verkligen på kroppen när man kom i... fast det fanns en bastu! Det var jättemysigt när vi grilla marshmellows för att vi satt runt en stor stengrill också kom det gnistor å jag blev jätterädd! Efter vi grillat var det sent men vi gick ändå på klippor och hade det fortfarande mysigt. Nästa dag rengnade men jag och Rebecka och Sofia

Innan klassresan!

Tjabba tjena hallå! xD  I dag är det klassresa och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 08.40 så att jag kan gå till parkeringen och åka till Domarudden! Vi kommer att åka bil dit ( man får sitta i nåns kompis bil) när vi kommer fram så kommer vi att packa ut våra saker.... Jag sover i samma stuga som Rebecka och Louise gör! YES! Sen efter vi fixat och sånt där kommer vi gå och köra brännboll och kubb och efter det så äter vi lunch som Domarudden serverar. Jag ska försöka att hoppa i den där iskalla sjön även om jag inte är så smart då eftersom att det är bara 9-10 grader i vattnet... men jag ska försöka! =) Sen så kommer vi att få göra lite vad vi vill som att sitta på bryggan och prata lite eller göra något annat. Sen så kommer vi ha mys och grilla marshmallow och seeeeen är deeeeet disco! xD det ska vara tyst vid klockan 23.00 Dagen efter så har jag glömt bort vad vi ska göra .... men nåt kul va det! Jag ska lägga till lite nya bilder på mig sen när jag kommer hem! =D Men nu så vill jag säga...... GOODBYE du som sitter där och glor på datan!
 Här är en söt bild på min hund när hon sover med sin leksakskanin! 

RSS 2.0