Dagen innan Thailand

Hej! I morgon så åker jag till Thailand! =D Det ska bli så kul och skönt. Det är första gången jag flyger då så det kommer också bli spännande! Jag vet att jag inte skriver så mycket längre men jag brukar alltid göra andra saker så då har jag inte tid och nu när jag ska till Thailand i två veckor så kommer jag inte skriva någon gång så ni får vänta... Nu är det ju iaf mysigt med snön och att det snart är julafton! Aja men nu så ska jag göra lite andra grejer så hej då!  

Nu är det snö..... igen?

Heej! I går så såg säkert alla på Idol och då vet ni också att Erik vann! Han var bäst fast jag tycker att Calle sjöng vinnarlåten bäst men annars så var Erik helt klart bäst! Jag såg på Idol med mina grannar Klara och Anna som jag också sov över hos. Klara och jag sov skavfötters och vi låg och skickade låtar typ hela natten xP. När jag gick hem behövde jag gå ut och dela ut dom där sakerna som jag har sålt och det gick inte så bra för bara en kunde betala i dag, dom andra hade inte på sig kontanter sa dem.. så jag får väl fortsätta i morgon. Men nu så ska jag se på Robinson och juste i morgon är det lucia! Nån som kanske ska lussa? Aja jag ska kanske lussa med pepparkakor men jag får se, jag vet inte än. Heej då och fortsätt antingen att ha en trevlig eller jobbig kväll! // SoPhIa

Vääldigt länge sen...

Heej! Nyss så skrev jag ett jättelångt inlägg och sen så paja datan så det försvann! Så nu kommer jag bara skriva att det var väldigt länge sen jag skrev och att i dag s¨å har vi luciatåg på skolan och att jag nu måste gå och möta upp Victoria så hej då!


En bra men jättesorglig låt!


RSS 2.0