Skåne

Hej!



Naaw du är så sööt!!


Haha! :D


Blobb!


Övergivet......


Haha, bilden är dramatisk! :)


Mindre dramatisk


Huuuuuuu..


Fjärilen var död, läskigt..


Hehe!


Ivan älskar att spela fotboll, verkligen!


Haha inte lika gullig längre eller? ..... jo då! :D

 

 


Konstig min jag gör...


Till Skåne!

Hej!

Rolig uppdatering jag har nu eller hur? ;) Haha men det är ju sommarlov och jag har inte suttit framför datorn hos mig på flera veckor så jaa, igår var jag i Täby C med Sofia och fynda tre par jeans för 99 kr på BikBok och en för stor t-shirt som ska vara stor i modellen. Visar er sen, jag ska ju som sagt göra en ny blogg efter lovet och jag längtar såå! Aja egentligen tänkte jag bara skriva att imorgon drar jag till Skåne men det blev lite mer, idag var jag med Rebecka och hon målade mina naglar till olika flaggor och det blev jättelyckat! :) Hoppas ni får det bäst här i Stockholm nu när jag ändå är borta men när jag kommer tillbaks ska jag ha det bäst igen! Haha nä då eller jo... // sOphia


Shit vad nyvaken jag är på den här bilden, jag ser helt förstörd ut!


ÖÖÖHH!


Men guuud jag vill kunna klä mig sådär tunt, solen kom fram!


Snygg man kan vara i skolan, vi satt och vänta på ett tåg som dröjde läänge!

Nynäshamn!

Hej!

Idag ska jag åka ut till Nynäshamn (stavning?) för att hälsa på mina kompisars landställe Clara och Anna, ska bli himla kul! Nu måste jag göra lunch för dom hämtar mig vid 14.00 men fram till söndag blir det ingen bloggning eftersom jag har inget internet och jag ska bada hela dagarna! :D Heej då!!!


Jag kommer ihåg den här dagen när jag och Sofia tog asroliga bilder på studtsmattan! xD


Någon hemma?

Heej!

Vaknade 7.30 idag av min väckarklocka (låter töntigt) och då råka jag ta sönder knappen som man ställer in vilken tid man ska väckas, jag drog den åt vänster när man egentligen ska snurra på den men jag skulle stänga av klockan men jag vred på fel knapp så den flög av men jag har fifflat dit den igen! :)

Idag  vet jag inte vad jag ska göra, det är typ inngen hemma men jag hoppas att Tilda inte åkt till sitt landställe än (om du ser det här Tilda ring mig då snälla) för om hon har åkt ja då är det väl ingen som är hemma. Viccis nummer har jag inte, Karro är på landet, Rebecka och Sofia på Justerö (stavning?) och många andra är också borta! :( Nu blev det lite synd om mig här för jag ville åka till en second hand butik i Vallentuna idag men inte ensam... aja nu ska jag gå ner och käka frulle, hej då! // sOphia


Imorse vaknade jag med den här galna frillan! xD


Såhär ser jag ut idag, :)


Snygg min ;)


En ny cykel! (från faster)

Hej!

Idag har jag inte skrivit något men det är för att vi har haft gäster som har firat Emil i efterskott, det var jättekul när dom var här för jag fick nämligen min fasters gamla cykel som är från 80 talet! Jag tycker den är ball men styret måste jag vänja mig vid för det är lite udda som ni ser nedanför, men cykeln funkar jättebra men växlarna bråkar med mig ibland men sen när hennes man kommet till Sverige så ska han kolla på dom.


Just nu har jag ingen aning om vad klockan är men det är ganska skönt för så ska sommarlov vara, jag trodde det var tisdag idag men jag hade fel, hehe! Just nu sitter jag och käkar på en tårtbit som Emil och jag (mest jag) bakade idag, den är asgod och mättande. Igår kväll såg jag på Alice i underlandet (haha ni kan läsa inlägget under vad jag råka skriva till en tjej igår, vääldigt pinsamt) och den var riktigt bra, den kändes jättekort tyckte jag, någon annan som också tycker det? :) Snart ska jag käka men här kommer lite bilder:


Här är den balla cykeln! Jag kommer typ vara den enda som har en cykel från 80 talet på skolan! xD


Haha det snygga styret! :D


Höhö jag undrar om den fortfarande är så säker! :P


Den goda tårtan med mosade hallon :rolleyes:

 


Skrev underlivet istället! :d

Hej!

Har nyss käkat middag och varit med Clara och Anna, vi gick ner till ICA och köpte godis till dom för jag hade redan köpt världens äckligaste godis! Snart ska pappa, jag och brorsorna se på Alice i Underlandet, oj shit!! Vet ni vad? Jag märkte att jag råkade skriva till en annan bloggare "Ska se på Alice i Underlivet!" Men shit shit shit! Vad ska jag göra? Hon kommer tro att jag driver med henne, får väl skriva hoppsan till henne..... :blush:
Aja iaf jag ska se på Alice i Underlandet snart samtidigt som jag ska käka kokoskött men vi får se om vi lyckas få hål i nöten, någon som vet hur? Hehe heh, aja nu msåte jag verkligen skriva till tjejen, gud hur kan jag vara så korkad att skriva Alice i underlivet!! Här kommer en bild:


Det är jag som skämmer ut mig inför många personer, guuuuuuud!!!

 


Tog ett svalkande dopp

Hej hej!

För ungrfär en timme sen kom jag hem från badet, vattnet var jättevarmt inte sådär att man sa: "Det är ganska varmt" utan det var liksom bara att hoppa i på en gång! Eftersom att vi cyklade dit så var det riktigt skönt att få ta sig ett dopp och vet ni vad? Jag träffade Alex där så vi stod och prata om vad vi hade gjort hittils under sommarlovet och kolla om hon skulle hänga med mig och Ludwig till flotten ute i vattnet men nej dt blev bara Ludwig och jag :) När vi badat ett tag så gick vi till en brygga där jag stod och tog många bilder som ni kan se här nedanför och jag blev faktiskt ganska nöjd med dom.

Sen åkte vi till ICA eftersom alla var hungriga och där träffade jag en till kompis som heter Ellen så det var ju också kul haha! :P Vi stod och prata om lite saker och hon ska till Italien den lyllo osten, vi träffade också Håkan (Sofias pappa) så han stod och berätta hur dom hade haft det i USA medans vi andra bara stod och dreggla och log! :)

Jag har suttit här framför datorn och slappat ett tag men det ska jag inte göra längre för snart kommer Clara så vi ska hitta på nåt skojj! Nu ser jag att det är programmet "My BFF" på tv och det är ju såå himla töntigt att det blir kul att kolla på så det ska jag göra, hej då! 












Jag köpte världens äckligaste godis med en äcklig kräm i som jag då inte visste, visst jag såg på påsen men så mycket tänker inte jag, hehe! Jag gör också en mupp min ;)

 


Hemma!

Heej!

Igår kom jag hem från Öland och det var en riktig jobbig bilresa, vi satt i bilen från kolckan 13.00 till 22.00 och det var 30 grader varmt, shit asså! Imorse sjöng vi för Emil igen men den här gången var ju pappa med, han fick en cykel som han är jätteglad över och därför ska vi cykla ner till Engsholmsbadet och bada, pappas bil är på verkstaden så vi måste cykla. :) Alldeles nyss höll jag på och expremintera med photoshop 6.0 men jag fattar ingenting men jag lär mig väl snart tror jag.. vad ska ni göra idag? Det blir nog inte så mycket blogning idag eftersom att vi kommer bada, cykla, bada, cykla och sen kanske jag kan blogga lite grann men nu måste jag dra så hej då!


Redigerad bild

Hej hej! Idag ska vi åka hem från Öland men innan det ska vi faktiskt gå och svalka oss lite i havet så vi lär nog komma hem väldigt sent för vi har inte ens städat klart än men aja, det får ta den tid det tar. Jag expreminterade lite i photoshop 6.0 alldeles nyss och såhär ni kan ju se hur bilden blev, det var liksom första gången jag gjorde nåt i photoshop 6.0, dom kläderna jag har på mig kommer jag åka i. Det är shorts om ni undrar, aja nu ska jag väl hjälpa till att städa så hej då önska mig lycka till i bilen! :)

Bilderna från idag

Heej!

Nu gör jag ett sånt här kvälls inlägg kallar iaf jag det för, eftersom jag inte kan lägga upp bilderna imorgon så gör jag det nu sent. Imorgon så åker vi hem från Öland så då sitter jag ju i bilen jäätte länge! Jag kanske hinner slänga upp nåt inlägg innan vi åker men det är bara kaanske, aja här kommer lite bilder:


Jordgubbar alltid lika gott, vi käka det på stranden!


I Borgholm så fikade vi vid ett café som jag tror hette La Casa och jag tog en mocka ruta som var mmm!


Asså ser ni hur cool himlen var ikväll här på Öland! :)


Äckliga gubbar är det!

Hallå där hemma!

För ett tag sen kom jag hem från Borgholm och stranden, det var jätteskönt att bada i det här stekiga väder och det var skönt att gå runt i Borgholm också, tyvärr så köpte jag inget men jag har redan köpt ganska mycket så det behövdes väl inget mer. När vi gick runt i Borgholm så gick jag in på väldigt många affärer och i en affär såg jag en liten flicka som gick runt med en t-shirt som föreställde Zelena Gomez, haha i mitt huvud snurrade tankarna runt och ba: "Fett mobbad t-shirt!" :P Jaja hon gillar väl henne.

Imorgon åker vi ju hem så det här var sista dagen på det här året vi fick se skägg gubbarna som står och säljer jordgubbar, dom står på en trottoar och har typ en halv meter långt skägg och ser ut som att dom inte duschat på hundra tusen år och en gång när vi åkte förbi där så stod dom och käka ur burkarna där jordgubbarna låg, asäckligt!

En gång när vi gick förbi där så frågade den ena av dom lite lågt "Kan jag klappa hunden" men mamma viskade till oss alla: "Fortsätt gå och ignorera!" Lite taskigt jag vet men vi ville inte att han skulle röra Sally. :) Vad har ni gjort idag då? Jag har faktiskt lite bilder att visa er men dom kanske kommer lite senare idag eller i övermorgon, får se för imorgon ska jag och brorsorna bara mysa med pappa som vi inte sett på två veckor nu.. snart ska vi käka middag men innan det måste jag ta en smörgås för min mage håller på att dö!


En bild från igår, när vi var vid raukerna.


Nytt linne!

Hej!

Vaknade för ett bra tag sen och har käkat lite frulle för ett tag sen och snart ska jag och dom andra åka iväg och bada i Köpingsvik för det är lika varmt som det varit dom senaste härliga dagarna! Imorgon åker vi hem till Täby Kyrkby så det här blir sista dagen och därför ska vi åka in till Borgholm med Maria efter vi har badat för att kanske köpa lite smycken eller kanske någon snygg t-shirt, vem vet? Jag vill gärna ha ett halsband som jag såg vid ett litet torg förut, jag vet att jag inte visat er vad jag köpt än men jag lägger upp bilder på det när jag kommer hem så oroa er inte för att jag glömt det. När jag kommer hem ska jag ringa nån och kolla om den vill hänga med till Täby C eftersom jag ska ha en hatt från H&M, dom är ju så snygga där att jag inte kan motstå en.

Aja snart ska vi dra så jag kanske borde börja packa ihop lite saker men här har ni en bild på "Min klädsel today":


Jag har typ gjort nåt med bilden!

 


En smart unge!

Hej!

För ungefär en kvart sen käka jag väldigt sen middag och jag väntar fortfarande på efterrätt hihi med det är väl ändå självklart! Idag var visom sagt vid raukerna och kika lite men sen höll vi alla på att dö av värmen så vi badade där vid en jättefin strand med jättefina stenar som jag tog med hit, som jag skrev i förra inlägget: "Jag åker inte hem från Öland utan nån fin sten" och se det blev till och med flera, annars hade mamma fått släpa mig när jag sitter bland alla stenar på rumpan, haha jag undrar vad folk skulle börja undra.... xD

När jag låg och sola så tänkte jag på hur den nya bloggen skulle vara och jag är jättenöjd med mina tankar, hoppas verkligen Rebecka ställer upp på mina fin fina idéer för om inte ja då är väl hjärnan tom som vanligt haha nä jag bara skojja! Jag är en smart liten unge som alltid har nåt i huvudet.

Jag hjälpte till med maten idag och det blev lyckat, vi har käkat förrätt och varmrätt och väntar på efterrätten, idag ville Maria laga maten med mig och brorsorna så det har vi gjort. Jag är lika trött som Sally är nu så innan jag surfar in på lite annat får ni lte bilder och kanske ett till inlägg. // sOphia


En bild på mig mitt i solen :)


En död fisk, hehe jag intresserad!


Vid raukerna :)


Jag sitter och softar, nä utan jag ställde mig där för att det skulle bli en bra bild! xD


Hehe min familj plus min gudmor Maria (hon i svart linne), Ludwig gör en min ofc.

, jag ska som tur få tandställning sen!
Jag med min övertand


Raukerna, höhö!

Hej hej!

För en liten stund sen käka jag frukost men eftersom det inte fanns några "oboy" koppar så fick jag diska en men jag råka hälla i diskmedel så att den blev halvt full av det, hoppsan tänkte jag å! :P Hehe typiskt mig att alltid ta för mycket av allt förutom godis för då tar jag faktiskt godis för max 20 kronor och det är väl bra? :) Idag ska jag och dom andra åka ut till några rauker (stavning?) och kolla, hoppas jag hittar nån fin sten för annars kommer jag typ inte ha med någon souvenir hem härifrån och det är en självklarhet att jag ska det så det så.


Gaah!! Det är nån läskig humla här inne, den surrar vid mitt öra.... gaah! Igår åt vi på fiskresturangen med min gudmor som också är här nu (hon kom i måndags) och det var så kul för alla tog fish and chips förutom Emil som tog pannkaka! Han vart lite mobbad kan man säga, haha nä då. Vad ska ni göra idag då? Hoppas ni ska göra något skojj för det ska ju jag, det kanske också blir en sväng förbi Borgholm också, hoppas det för jag brukar liksom lite där. :) Aja nu ska jag kika in på några bloggar så hej då!


Såhär målade jag mig med målarfärg förut, Ludwig och Emil blev het svarta i facet!


Snälla, behöver er hjälp!

Hola!

Duschade nyss och innan det var jag och bada, just nu är inte den här bloggen så seriös jag vet och eftersom jag tycker att jag är så dålig på att blogga så kommer jag sen göra en ny blogg. Efter sommarlovet hehe för det är ju då man vill blogga och har tid och den bloggen håller jag på att funderar på vad den ska heta och vad den ska handla om och hur designen ska vara.... kommer be Rebecka lite snällt och fråga om hon skulle kunna göra en ny design åt mig sen (förlåt Rebecka men det är efter sommarlovet) snälla skulle ni kunna ge lite tips på vad den ska heta? Har typ ingen idé... här kommer färska bilder:

 
Snygg turban asså..


;)


Jag tycker att det ser ut som att det inte är min hand på bilden utan att någon håller för munnen på mig!


Det är ju VM!

Tja!

Just nu sitter jag här och funderar lite men det kan jag inte göra längre för det är ju VM som jag självklart ska fortsätta se på och eftersom jag är inne på mammas dator har jag ingnen bild på mig men äh.. hoppas ni också kollar hej då! 

Bilder från igår

Här kommer lite bilder från igår:


Efter olyckan som jag skrev om igår var det inte mycket folk kvar...


Jag köpte en dumle glass, riktigt god!


Maten var asgod (vi var på resturang), fläskfilé och potatisgrattäng!

Jag har också en video att visa er sen, den är väldigt konstig!

Juste, här kan ni rösta på en bild som en tjej som heter Jenny har tagit med en digitalkamera.
Länken: http:/www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=6078

 


Fotboll!

Hej!

Idag klockan elva var jag och brorsorna nere på en fotbollsplan ungefär där vi bor och körde fotboll med några killar, det var några som hade sattit upp en lapp på en tavla där det stod: "Fotboll på söndag klockan 11.00" så idag var vi där! Det var jättekul att spela igen men killarna visste typ inte vad dom skulle säga så vi stod helt tysta och glodde i typ tre minuter och det var väldigt pinsamt för oss alla hoppas jag, till slut sa jag: "Vilka lag ska vi ha då?" Sen blev jag slumpare och fick ett ganska bra lag, vi var inte så många utan vi var fyra i vårt lag och tre i det andra.

Sen fick mamma och Micke stå i varsitt mål men det gick inte så bra för mamma eftersom hon hoppade undan när en boll kom så till slut sa jag: "Är det någon annan som vill stå? och det ville Jonas så det var ju skönt men sen gick Ludwig, Emil, mamma och Micke men jag ville vara kvar så jag vart ensam kvar med dom killarna som hette: Theo, Jonas, ??????? och Bobo hahaa XD :D Himla mobbat namn alltså Bobbo dåra! xD


Men iaf jag körde enamanna med dom och gissa vem som vann hela? Jag! :P I finalen mötte jag Jonas som var asbra men på något konstigt sätt vann jag med 2-0, kul va? :) Snart ska vi åka iväg till Köpingsvik och bada men innan det tänker jag göra ett inlägg där jag bara lägger ut lite bilderfrån igår så kolla in snart om ni kan! :) // sOphia

Jag glömde säga att jag vart riktigt trött och svettades som en himla gris!


Simma förbi en som drunknat....

Hej igen!

Idag var jag och dom andra ju i Köpinsvik och bada och käka glass men sen när Emiloch jag skulle dyka till varandra under vattnet så var vi på väg mot en blå slags flotte med rutshkana och sånt där men när vi nästan var framme så var det någon vuxen man som sprang förbi oss bärandes med en typ 4 årig pojke och lade han på den där flotten och då kom det 6 vuxna till som började göra första hjälpen på honom och sen så skrek dom "RING AMBULANS NUU!!!!" Alla typ simma iväg för att dom var rädda och vi simma också inåt och dom fortsatte skrika "RING AMBULANS" och gjorde mun mot mun metoden men föräldrarna var inte där! Dom hade släppt ut en fyra årig pojke ut ivattnet alldeles själv, sen kom en ambulans och då började en tjej berätta vad som hänt och han hade fått andningsstopp under vattnet och när vi var påväg motden där flotten så simmade vi förbi honom jättenära men vi märkte ingenting! När ambulansen kom fick dom igång pojken av typ en spruta och sen åkte dom iväg till sjukhuset, läskigt va? Aja hoppas han mår bra nu för jag kommer säkert drömma mardrömmar annars, nu ska jag försöka sova gott så jag kan tänka på den här bilden istället:


Åh det var så kul!


Schtekar Emil och schtekar Sophia!

Hej!

Just nu ligger jag i sängen och ska sova gött men innan jag kollar in några bloggar tänkte jag visa er här hur roligt jag och Emil klädde ut oss idag! :D Sen direkt efter det här puplicerats ska jag berätta vad som hände idag när vi var i Köpingsvik, det var iaf jätte läskigt och hemskt.. men jag skriver om det sen för nu blir det glädje:


Hahaa asså shit! Jag gör dubbelhaka och har lagt kläder i ärmarna och två kuddar under regn rocken! xD


Emil var nästan lika snygg som jag!


Muskler gillas här :D


Sen gick vi ut för att leta efter Mamma och Micke som var ute och sprang, grannarna måste trott att vi var himla flum mongos! xD


Snygg ego bild va? Spegeln är ganska smutsig märkte jag också, icke bra!


Sen kom äntligen mamma och Micke och då blev det flumeliflumflum! :D


ÖÖH!!


Schnyggt!

 

 


Om dagarna:

Hej! Jag har inte bloggat på sex dagar och tre timmar nu ser jag men här kommer lite uppdatering om dagarna:

Måndag: Vi åkte ut med en trampbåt igen fast den gången hyrde vi i en timme och det var kul, sen åkte vi till Borgholm där jag fyndade tre par örhängen och sen käka vi middag med Vendela och Viktor på fiskkiosken.

Tisdag: Allihopa åkte till Ölands djurpark och kolla på djur, åkte berg och dalbana och badade i vattenlandet, jag kte alla saker förutom typ två tre där på vattenlandet och sen åkte vi hem men när vi var där så var Sally med och då blev hon jätteglad för att hon fick se alla apor och andra djur så hon hängde vis stängslet hela tiden och dom andra djuren var också jätte nyfikna! :D På kvällen körde vi munktävling som går till såhär: Man ska äta upp en munk snabbast av alla men du får inte slicka dig runt munnen! :D

Onsdag: Vendela och Viktor åkte hem på tisdag kvällen så på onsdagen var det bara jag, Ludwig, Emil, mamma occh Micke så vi åkte typ till Köpingsvik och bada och sen åkte vi till Borgholm där jag köpte en t-shirt och sen åkte vi hem.

Torsdag: Vi åkte till Böda och bada i det jättevarma sköna vattnet och käka barnbuffé men då var det kalla frysta köttbullar så mamma klaga på kocken, haha! Jag köpte också en jääätte god smoothinen (Kimsy och Sofia, you remember? xD Smoothinen)

Fredag: Jag, Ludwig, Emil och mamma var och bada på ett badhus som var som Tibble badet med en stor rutschkana men det fanns också en utepool och en bubbelpool så det var ett stort plus! :D Sen gick vi runt i Borgholm och kolla på en outlet och där köpte jag ett slags linne, jag kommer lägga ut en bild på det i nästa inlägg, jag köpte också en milkshake som var mm :rolleyes:

Idag: Idag ska vi åka till Köpingsvik om ett tag, alldeles nyss åt jag någon pasta ala köttfärssås och innan det klädde jag och Emil ut oss jätteroligt! Det kommer bilder på det med, vad ska ni göra idag? Hoppas alla där hemma i kära Täby Kyrkby har det bra, hihi! xD

Bildbomb:


På en trampbåt sitter jag och myser med Sally :)


Vendela :D


Sally och Emil sitter och gräver, det blev en stoor grop!


Jag sitter och steker i solen, Najs!


Nu tycker ni nog att jag är en hemsk ägare men nej det är jag faktiskt inte, inte för att jag tror att hon tycker det var kul men ibland får hon tiga, hehe! :) Lilla Sally gumman ♥


Älskar den här bilden! xD


Love ya Afrika express! Den stod på Grönan förut, det kanske är därför den är så rolig!


Sally hoppade nästan in till aporna men det var vatten ivägen fast vi drog till hårt i koppplet så hon kom ingenstans, Sally ♥ Apor? Haha nä det där var lite fel för såhär ska det se ut: Sally♥Bosse! :D


Grr!


Jag vet att dom kastar hårt, det märkte vi förra året när den höll i en sten som den sen försökte kasta på oss men den missa hahaaa!! xD Jag ropa till den: "Du missa du pisssa, din lilla sopa" och det var så jag kom in på sjukhuset haha nä jag bara skojja men det hade vart kul... xD


Det här djuret fick syn på Sally och blev helt till sig!


Habalabalaba BLÖ!!!!!!


Gaah, shit vilket himla missbildat djur!


DEn här flamingosen visade bara sitt ena ben, läskigt..


Ja det är en björn.


Sally lika nyfiken på alla djur som vanligt!


Ingen bra bild jag vet men hon hälsar på en apa, gulligt!


Snyggt asså!


Dags att plocka loppor ;)


Vem tror ni dom här var nyfikna på?


Jo Sally såklart, hundarna kallas för Dingosar! xD


Den här gången åkte vi inte parise hjulet utan badade mycket längre istället!


Vattenlandet, vill tillbaks!


Sally lilla gumman!

 


Trampbåt!

Hellu!

Jag kom nyss hem från stranden och det var suuperkallt på ett ställe men på ett annat var det 23 grader så där var det aasvarmt! :D Snart ska jag ta en varmdusch och då kommer det nog rinna massa grus ur mitt hår men det är bra för det ska bort och sen ska jag kanske vila lite och sen da da da daa ska vi gå ner och äta på en resturang! :)

Igår var vi i Köpingsvik och sola och bada och bada myycket mer och sen käka vi mat som vi tagit med oss till stranden och sen hyrde vi faktiskt en trampbåt i en halvtimme för bara 60 spänn, det var jättekul för jag behövde inte trampa så mycket så lite senare hoppade jag av båten och hängde där bak medan dom trampa för fullt! xD Vi kom lite för långt ut sen så mamma fick typ panik men vi kom tillbaks och det var ju bra, Sally fick också hänga med på båten så alla stirra på oss och tänkte säkert "Vilken himla bortskämd hund" medan några andra kanske tänkte "Naaw vilken gullig hund och vilka snälla ägare hon har som tar med henne på en båttur!"


Haha, nä så tänkte dom nog inte men det första förslaget tänkte nog alla, sen åkte vi in till Borgholm där jag köpte en t-shirt och fick ett par schorts av Vendela (hon köpte dom inte utan hon passa inte i dom längre) så jag lägger upp bilder på det sen kanske ikväll eller imorgon. Aja nu ska jag fortsätta äta på mitt goda naturgodis som jag köpte igår och sen ks ajag duscha så hej då! // sOphia


Igår gjorde jag lite volter på studtsmattan :D


Dagens vill ha!

Hola!

Bilderna som visas nedanför vill jag veerkligen ha och jag undrar vad ni tycker om dom, är det bajs eller najs? Vill verkligen veta vad ni tycker så kommentera gärna det, hej då! // sOphia


Den här hatten är vit men jag vill ha en svart från H&M, vad tycks?


Jag vill ha ett par gladiator skor men det finns så många tt välja på, jag skulle inte vilja ha några från den här bilden men jag vill ha ett par snygga utan klack!

Var helt ärliga om vad ni tycker om ja det jag lagt upp nu!

Surkärring!

Hej hej!

För ett tag sen var jag på stranden och sola och bada (lite bad blev det) och det var fett skönt! :) Vendela och Viktor kom ner hit till Öland idag så det är jättekul!! Snart ska jag ut och springa med mamma och sen efter det ska vi åka ner till Borgholm och kolla runt lite på marknader och affärer occh sånt, jag hoppas jag hittar en hatt för det vill jag ha.

Vi kommer också äta god middag där på en resturang eftersom Emil fyller år, juste på stranden så är det en skylt där det står "Ej hundar" men det är flera som har med sig dom ändå och vi är en av "dom" och då kom det fram en tant till oss som sa:
Tanten: "Ni får inte ha er hund här för det står det på en skylt!"
Mamma: Ja men vi tar hand om henne och låter inte henne springa någonstans"
Tanten: Men det står på skylten!!"
Mamma: Men hon stör ingen och det är ju fler som har med sig hundar hit!"
Tanten: "Men hunden kan smitta dom andra om hon badar!"
Mamma: *skrattar för sig själv* Nej det gör hon inte."

Hon trodde typ att Sally hade rabies eller nåt haha, himla surkärring! Lite senare flyttade vi oss lite längre bort där alla andra hundar var, aja nu ska jag göra ett inlägg som kommer handla om vad jag gör och samidigt bajsa eller najsa så hej då! // sOphia


Det här rita jag i sanden!


Du har inte rabies lilla gumman!


Älskar hatten och brillorna men jag har egna brillor så jag behöver inte köpa nya men en hatt vore najs!
Hatte och brillorna är Vendelas så ni vet. :)


Öööööhhhh!!!!


Let's go to the beach!

Hej!

Vi sjöng för Emil imorse eftersom han fyller år idag och nyss har vikäkat frukost och nu ska vi gå ner till stranden och sola och bada! Najs va? :) Jag har lite bråttom nu eftersom att vi måste gå nu men jag skriver mer sen när jag kommer hem, ha det bäst! // sOphia


Den är såå fin och härlig! :D


Öland is my drug!

Heej!

Nu är jag och dom andra framme i Öland och det är jäätteekul!! :D När vi kom fram så packade jag uppp mina kläder och lade dom i garderoben som vi har här men jag tog alla hyllor så nu har jag gjort lite plats åt dom andra också :) Sen gick vi ner till en fisk resturang och åt middag jag tog bröd med strömming på men den var inte stekt och det visste inte jag så den smakade bajs och eftersom att Emil gillar bajs så fick han den haha jag bara skojja, han fick den för han tyckte den var god och då bytte jag mat med honom, intressant va?

Sen så gick jag, Emil och Ludwig och kastade macka i vattnet men det gick liksopm sådär... men iaf efter vi lyssnat på någon hemsk sångare så gick vi strandvägen hem och det var såå härligt!! :D Sanden är alldeles vit och man ser vad man går på i vattnet och det är långgrundt och jaa det är så mysigt! Sally simmdade och jag och Micke kastade aljer som hon hämtade som att det vore en leksak och tog jättefina bilder.

Nu sitter vi här frmaför tvn och kollar på en gammal julkalender, imorgon fyller Emil år och då ska det självklart firas genom att vi går till stranden och badar, badar, badar och sen åker vi till Borgholm och kollar runt mcyket och fikar något gott och sen får vi se om vi kanske äter på resturang igen fast inete fisk dåra men något annat! :P

Bildbomb:


Sähär såg det ut från början när jag packat upp allt men sen fick jag göra lite plats åt
dom andra.


Grr!! Kolla vilken ball bil det står vid grannens hus! :D


Utanför vårt hus ser man det här, fint?


Mina tofflor och Sally som sniffar på något... :)


Blommor :D


Lite mer blommor.


Sally! ♥


Sally sniffar blommor! :)


Snyggt, huh? :P


Emil tänkte sopa men Saly råka ta sönder den! xD


Kolla på mina brillor!


Vi satte upp studtsmattan idag! :D


Jag innan vi gick till resturangen.


Jag och mina tofflor :)


Sally halvblundar men njtuer ändå! (jag råkade fota när hon blinka)


Öööland! Härliga sanden! :D


Härliigt!


It is soo nice!


Jag och Sally plaskar myycket!



 


I bilen på väg till Öland!

Hej!

Nu är jag på väg till Öland och det har jag vart i ungefär 7 h och 20 min, för ett tag sen var vi vid en resturang som vi alltid brukar stanna vid när vi åker till Öland och där käka jag pannkaka och bada Sally, hon sprang i vattnet och börja sima runt lite! :) Hon simmade inte så mycket men lite och det ska bli så himla kul att gå till stranden och bada med henne, just nu sitter jag och smaskar i mig lite godisbilar samtidigt som jag försöker underhålla mig själv på något omöjligt sätt.... har ni någon bra idé på vad man kan göra i en bil? Gissa person leken har vi redan kört och jag tänkte på Björn Borg hehe! :P

När jag skulle på toa vid resturangen så gick jag in till tjej rummet och då kom det ut en mamma och en liten flicka bredvid sig som är kanske 5 år och jag gav dom en snabb blick och gick sedan in till en toa och då kom flickan medan jag höll på och stänga, hon tog tag i dörren och började dra i dörren men jag drog tillbaks, haha! xD Mamman sa: "Men vad gör du lilla gumman?"


Aja snart är vi i Öland och det kommer bli najs! :) Men först måste vi få åka förbi Kalmar och då börjar vi närma oss! :D Nu ska jag kolla in några bloggar innan batteriet tar slut så hej då, jag skriver när jag är framme! // sOphia


Höhö! Jag kommer ihåg förra gången när jag och brorsorna klädde ut oss! xD


:D

RSS 2.0