En gammal luffare!

Hej på er! Den här förmiddagen har jag städat, dammsugit, sorterat kläder och tvättat mina skor som igår blev leriga. Om ett tag kommer Sofia att ringa mig och då kommer jag, Micke, Sofia, Bosse och Sally gå ner till Mickes mamma för att Sally och Bosse ska få leka där, Sally blev ju nästan träffad av ett träd där så hon är rädd för att vara där på tomten så vi ska försöka få henne att glömma bort det där med trädet. =)

Igår var jag ju på Skavlöten och det var faktiskt jättekul! Vi fiskade och Kimsy fick 6 fiskar och jag fick ingen för ingen tände på min mask! xD Sen så körde vi dunken, åt grillad korv och sen gick jag, Ida, Elin, Eric e och Viktor in i skogen där vi sprang runt lite, sen så såg vi en gammal gubbe som typ var en luffare och han pratade tyska. Vi frågade han om han hade fått någon fisk men han ba: No deutsch (han sa tyska på tyska.... =)) Sen frågade vi hann om han kunde engelska och han ba: No deutsch! xD Det var jättekul, vi stod och glodde på han ett tag! =) Sen åkte jag hem med pappa och såg på Talang som den gången var jättedålig! Aja nu ska jag göra något, hej då! // sOphia

Kommentarer
Postat av: Pam :)

sv: jo det är bra sjdå? ;D

2010-05-08 @ 14:02:50
URL: http://soetpam.blogg.se/
Postat av: Karolina

Hur gick det med skorna? Så himla synd...

HAHA! Just det, ingen tände på din mask! Hehe

2010-05-08 @ 14:11:39
URL: http://ockalina.blogg.se/
Postat av: thaipinnen ♥

sv; tack desamma :D

2010-05-08 @ 16:28:49
URL: http://thaipinnen.blogg.se/
Postat av: SOFIA

Hej! va fin blogg du har. :) kolla gärna in på min blogg också och släng gärna in en kommentar om du orkar. Men svara helst inte på denna kommentaren utan kommentera din åsikt om någonting. Tack på förhand. Du får ha en fortsatt trevlig helg! kram på dig.

2010-05-08 @ 17:45:13
URL: http://sofiaaaaa.webblogg.se/
Postat av: Pam :)

sv: ja det har jag haft, dudå?

2010-05-08 @ 22:09:53
URL: http://soetpam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0